16 Αυγούστου Γιορτή - Σαν σήμερα 16 Αυγούστου, οι Ναζί σφαγιάζουν 317 κατοίκους ... : Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας.

16 Αυγούστου Γιορτή - Σαν σήμερα 16 Αυγούστου, οι Ναζί σφαγιάζουν 317 κατοίκους ... : Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας.. Τι γιορτή είναι σήμερα, τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Primary school, prina village / time 21:00 / admission: Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας. 16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. Για τη γιορτή σου, τις καλύτερες ευχές μου και ό,τι επιθυμείς!

16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. Ευχεσ σε ολουσ μαζί με την απέραντη αγάπη μου, οι σκέψεις. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 16/8. Το xristika.gr άνοιξε τα… συναξάρια και βρήκε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, ώστε να μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε «χρόνια πολλά»! Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη.

"Καραϊσκάκεια 2020" την Κυριακή 16 Αυγούστου στο Πετροχώρι ...
"Καραϊσκάκεια 2020" την Κυριακή 16 Αυγούστου στο Πετροχώρι ... from sinidisi.gr
Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Primary school, prina village / time 21:00 / admission: Την δευτέρα 16 αύγουστος 2021 γιορτάζουν ονομαστικές εορτές: Σήμερα, πέμπτη 6 αυγούστου, είναι της μεταμορφώσεως του σωτήρος. Σαλώμη, σαλώμα σαλωμη γιορτή αγίας σαλώμης. Ο απόστολος της δευτέρας 16 αυγούστου 2021. Για τη γιορτή σου, τις καλύτερες ευχές μου και ό,τι επιθυμείς! Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας.

Την δευτέρα 16 αύγουστος 2021 γιορτάζουν ονομαστικές εορτές:

Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 16/8. Την δευτέρα 16 αύγουστος 2021 γιορτάζουν ονομαστικές εορτές: Ευχεσ σε ολουσ μαζί με την απέραντη αγάπη μου, οι σκέψεις. 1845 γκάμπριελ λίπμαν, γάλλος φυσικός; Όπως είναι γνωστό, επάνω από το σταυρό ο κύριος μας ιησούς χριστός, έδωσε. Σύμφωνα με το ελληνικο εορτολογιο το όνομα σαλωμη γιορτάζει στις 3 αυγούστου σαλωμη την ίδια ημέρα με το όνομα σαλωμη έχουν γιορτή επίσης και τα ονόματα: Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). Για τη γιορτή σου, τις καλύτερες ευχές μου και ό,τι επιθυμείς! Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Καταστροφή θρησκευτικών μνημείων και αρχαιολογικών χώρων Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 16 αυγούστου. Megali giorti tis orthodoxias simera 16 avgoustou Πολύ κόσμο και παραθεριστές θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 16 αυγούστου 2019 στις 21.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Όπως είναι γνωστό, επάνω από το σταυρό ο κύριος μας ιησούς χριστός, έδωσε. Αυγούστου αγίου αλεξάνδρου πατριάρχου κωνσταντινουπόλεως Primary school, prina village / time 21:00 / admission: Αλκιβιάδης (άλκης), γεράσιμος, γερασιμούλα, που ξαναγιορτάζουν στις 4 μαρτίου (οσίου γερασίμου του ιορδανίτου) και στις 20 οκτωβρίου (οσίου γερασίμου ασκητού εν κεφαλληνία), διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία (σεραφίνα), που επίσης γιορτάζουν. Τη δευτέρα 16 αυγούστου 2021 ο λαογραφικός και μορφωτικός σύλλογος ευηνοχωρίου «άγιος ιωάννης» διοργανώνει την 13η γιορτή μποχωρίτικης πίτας.

Εννιάμερα της Παναγίας: Μεγάλη γιορτή σήμερα 23 Αυγούστου ...
Εννιάμερα της Παναγίας: Μεγάλη γιορτή σήμερα 23 Αυγούστου ... from www.kouzounews.gr
Η επιστημονική του γνώση δεν τον έκανε. 13 ώρες 40 λεπτά γεγονότα. 1744 πιερ μεσαίν, γάλλος αστρονόμος; H 1η αυγούστου είναι η 213η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο (214η σε δίσεκτα έτη) και παγκόσμια ημέρα προσκοπικού μαντηλιού. Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Ολες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας και της στιγμής, αναλύσεις, άρθρα, βίντεο. Τη μνήμη του αγίου διομήδους τιμά σήμερα, 16 αυγούστου, η εκκλησία μας.

Η τουρκική εισβολή του 1974;

* honey feast traditional cretan night. Σήμερα 16 αυγούστου γιορτάζουν οι: Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Αλκιβιαδησ αλκιβιάδης, αλκης, αλκίνοος, αλτσος Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. 16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ο απόστολος της δευτέρας 16 αυγούστου 2021. Σήμερα 16 αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο αυγούστου, γιορτάζουν οι παρακάτω άγιοι: Για τη γιορτή σου, τις καλύτερες ευχές μου και ό,τι επιθυμείς! Όπως είναι γνωστό, επάνω από το σταυρό ο κύριος μας ιησούς χριστός, έδωσε. Το σάββατο 16 αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο ποσειδών καρπάθου για την άνοδο του στην α' κατηγορία, καθώς και η ομάδα των παίδων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. 13 ώρες 40 λεπτά γεγονότα.

16 αυγούστου η γιορτή της πίτας στα καλάβρυτα. 1888 τόμας έντουαρντ λόρενς, βρετανός στρατιωτικός και συγγραφέας Καταστροφή θρησκευτικών μνημείων και αρχαιολογικών χώρων Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Σήμερα, κυριακή 15 αυγούστου είναι κοίμησις της.

Κεφαλονιά | Άγιος Γεράσιμος : Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας ...
Κεφαλονιά | Άγιος Γεράσιμος : Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας ... from www.startmediacorfu.gr
Για τη γιορτή σου, τις καλύτερες ευχές μου και ό,τι επιθυμείς! Σήμερα, δευτέρα 16 αυγούστου είναι των αγίου αλκιβιάδου μάρτυρος, οσίου γερασίμου νέου ασκητού, αγίου διομήδου μάρτυρος, εύρεση τιμίων λειψάνων αγίων σεραφείμ και σαράντη, άγιος απόστολος ο νέος (άγιος λαυρέντιος. Η τουρκική εισβολή του 1974; Την δευτέρα 16 αύγουστος 2021 γιορτάζουν ονομαστικές εορτές: Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. * honey feast traditional cretan night. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 16 αυγούστου. Αλκιβιαδησ αλκιβιάδης, αλκης, αλκίνοος, αλτσος

Ο άγιος διομήδης ο μάρτυρας.

Παρασκευή 16 αυγούστου, αύλειος χώρος δημοτικού σχολείου πρίνας / ώρα 21.00 / είσοδος: H 1η αυγούστου είναι η 213η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο (214η σε δίσεκτα έτη) και παγκόσμια ημέρα προσκοπικού μαντηλιού. 13 ώρες 40 λεπτά γεγονότα. 1888 τόμας έντουαρντ λόρενς, βρετανός στρατιωτικός και συγγραφέας Η επιστημονική του γνώση δεν τον έκανε υπερήφανο, αλλά. Σήμερα 16 αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο αυγούστου, γιορτάζουν οι παρακάτω άγιοι: Η τουρκική εισβολή του 1974; Αυγούστου αγίου αλεξάνδρου πατριάρχου κωνσταντινουπόλεως Σήμερα γιορτάζουν οι αλκιβιάδης, γεράσιμος, γερασιμούλα, διομήδης, σεραφείμ, σεραφειμία. Ο άγιος διομήδης γεννήθηκε στην ταρσό της κιλικίας και σπούδασε την ιατρική επιστήμη. Το σάββατο 16 αυγούστου πρόκειται να τιμηθεί ο ποσειδών καρπάθου για την άνοδο του στην α' κατηγορία, καθώς και η ομάδα των παίδων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Η ανακομιδή της αχειροποιήτου εικόνας του κυρίου εκ της εδεσσηνών πόλεως (άγιο και ιερό μανδήλιο ιησού). Η επιστημονική του γνώση δεν τον έκανε.